A A
Koninginneweg 34a te Zandvoort  |  Routebeschrijving

Online dossier

U kunt (een deel van) uw medisch dossier zelf online bekijken en ook andere zorgzaken zelf online regelen

In uw medisch dossier online via MijnGezondheid.net (MGn) vindt u onder andere:

  • het advies van de huisarts
  • de uitslagen van onderzoek
  • een overzicht van uw medicijnen

Op uw eigen telefoon (app MedGemak) of computer kunt u thuis deze gegevens inzien. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Daarnaast kunt u zelf een herhaalrecept aanvragen en in de nabije toekomst een vraag stellen (e-consult). Zelf online een afspraak maken zal in de toekomst ook kunnen, echter vooralsnog is deze optie uitgezet in verband met de coronapandemie.

Hoe log ik in?
Patiënten van 16 jaar en ouder die inschreven staan bij onze huisartsenpraktijk kunnen een gezondheidsportaal openen op MijnGezondheid.net. U dient eerst een account aan te maken. Voordat u uw account kunt gebruiken moet de huisarts uw account activeren, dit proberen we binnen 5 werkdagen te doen. Zodra wij uw aanvraag hebben verwerkt, ontvangt u een email ter bevestiging en kunt u inloggen op MijnGezondheid.net met uw DigiD. Vul hier het aanmeldformulier voor onze praktijk in.

Zijn uw gegevens veilig?
Alleen de huisarts, de medewerkers van de huisartsenpraktijk en uzelf kunnen uw medische gegevens zien. Uw gegevens zijn veilig en andere mensen kunnen ze niet zien. U ziet uw medische gegevens nadat u veilig inlogt middels DigiD.

De app MedGemak
Als aanvulling op het gezondheidsportaal MGn kunt u gebruik maken van de app MedGemak op uw mobiele telefoon. Deze app is te downloaden in de Google Play Store en de Apple Store. Voordat u de MedGemak app kunt starten, moet u de app koppelen aan uw MijnGezondheid.net account. Dit doet u door in te loggen op MijnGezondheid.net met uw DigiD. In het portaal registreert u eenmalig uw mobiele telefoon. Daarna kunt u inloggen in de MedGemak app met een 5-cijferige pincode.
Heeft u vragen? Kijk dan op de ondersteunende pagina van MijnGezondheid.net.