A A
Koninginneweg 34a te Zandvoort  |  Routebeschrijving

Bereikbaarheid

Openingstijden
De praktijk is van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur geopend.
Op maandag en op woensdag t/m vrijdag hebben de huisartsen spreekuur. Op dinsdag is de praktijk geopend voor bloedafname en preventieve en chronische zorg.

Telefonische bereikbaarheid
De praktijk is van 08.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 023 571 20 58
toets 1 voor spoed
toets 2 voor herhaalrecepten
toets 3 voor de assistente of de huisarts

Van 12.30 uur tot 13.30 uur wordt u automatisch doorgeschakeld naar een externe locatie waar een doktersassistent(e) u te woord zal staan. De doktersassistent(e) heeft toegang tot uw medisch dossier en tot het medische computerprogramma van de praktijk.

Afspraak maken
Spreekuur uitsluitend op afspraak. Wij verzoeken u ’s ochtends te bellen voor het maken van afspraken en huisbezoeken. Indien medisch noodzakelijk wordt u dezelfde dag gezien.

Online afspraak maken
Op dit moment is het NIET mogelijk digitaal een afspraak te maken in verband met de coronapandemie. Te zijner tijd zal dit mogelijk zijn. Wij verzoeken u telefonisch een afspraak te maken.

Telefonisch terugbelspreekuur huisarts
Dit spreekuur is bedoeld voor korte adviezen en uitslagen van een onderzoek bespreken. Indien u de huisarts telefonisch wilt spreken, kunt u een terugbelafspraak via de assistente maken. U wordt dan door de huisarts teruggebeld.

Uitslagen
Heeft u een onderzoek laten doen? Wij verwachten dat u zelf contact met ons opneemt voor de uitslag. Informeer vooraf wanneer de uitslag bekend zal zijn. Bellen voor het opvragen van uw uitslag kan de gehele dag met uitzondering van 12.30 uur tot 13.30 uur.

Actueel

24/03

Vrijdag 17 juni praktijk gesloten

De praktijk op vrijdag 17 juni een ...

Lees meer
Archief