A A
Koninginneweg 34a te Zandvoort  |  Routebeschrijving

Zomervakantie en nieuws over het najaar!

De laatste twee weken van augustus is de praktijk gesloten i.v.m. zomervakantie. Daarna zijn wij afwezig van 4 september t/m 20 november. De praktijk is gewoon geopend en wordt dan waargenomen door de huisartsen Ilse Koning en Karel Steur. Daarmee kunnen wij een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan. Wij gaan namelijk een reis maken door Europa met het gezin, nu het nog kan voordat onze zoon 4 jaar wordt en naar school gaat. Wij hopen u daarna in goede gezondheid weer te zien!

Ilse Koning
Ik ben Ilse Koning, 31 jaar. Na 12 jaar Amsterdam heb ik de grote stad kortgeleden ingeruild voor het mooie Haarlem. Mijn man en ik houden van de kust en de natuur en zijn daar dan ook regelmatig te vinden. Erg leuk dus om nu in Zandvoort waar te mogen nemen! Ik ben een allround huisarts met speciale interesse in kleine chirurgie, gynaecologie en het bewegingsapparaat.

Karel Steur
Mijn naam is Karel Steur en ik ben 30 jaar. Ik ben opgegroeid in het mooie Zuid Limburg, ik heb mijn geneeskundestudie in Rotterdam gedaan, de huisartsenopleiding in Amsterdam en nu dus werkzaam in Zandvoort. Zo zwerf ik een beetje het hele land door! Als huisarts ben ik breed geïnteresseerd en nooit oordelend. Mijn doel is om iedereen zo veel mogelijk op zijn/haar gemak te stellen, zodat de patiënt zo goed mogelijk zijn verhaal kan doen.

Naar archief

Actueel

19/05

Zomervakantie en nieuws over het najaar!

De laatste twee weken van augustus ...

Lees meer
10/03

E-consulten mogelijk

Vanaf nu is het ook mogelijk om onl...

Lees meer
Archief